Martha

Martha

Martha

Amsterdam

Ineens politie aan de deur....

Titel van uw verhaal:

Ineens politie aan de deur....

Waarom was uw kind in het ziekenhuis?

Mijn kind, Jesse werd in februari 2010 aangereden door een auto toen hij naar school fietste. Ineens stond de politie voor de deur....dan zakt de grond even onder je voeten vandaan.

Wat maakte de grootste indruk in het ziekenhuis?

Steeds weer op de uitslagen van het medisch onderzoek wachten

Hoe was de eerste periode weer thuis?

Ik vond de eerste periode thuis best wel zwaar. Juist omdat je in het ziekenhuis er steeds voor je kind wilt zijn en maar doorgaat, pas als je thuis bent besef je wat er eigenlijk allemaal is gebeurd. Ik had ook last van slaapproblemen en wilde niet dat Jesse op de fiets ging. Mijn oudste zoon werd ineens erg opstandig. Gelukkig heb ik steeds veel steun van mijn man gehad.

Heeft u tips voor andere ouders?

Praat er met je kind over! Jesse vindt het moeilijk om zijn gevoel te uiten, maar ik probeer wel te vragen hoe het gaat en of hij er nog steeds aan denkt..

Hoe gaat het nu met u en uw kind?

Nu gaat het goed met Jesse. Ik heb wel het idee dat hij er nog meer aan denkt dan dat hij toe wil geven. Op school kan hij ook lastiger mee komen, maar ik wil het nog even aankijken. Als het zo blijft zal ik contact zoeken met de huisarts.

Heeft u overige opmerkingen?

Het filmpje hieronder vond ik op YouTube! Het gaat over een ervaring van een moeder waarvan haar kind op de Intensive Care in Utrecht heeft gelegen. Jesse heeft ook op de Intensive Care gelegen daarom heb ik het ook bij mijn verhaal gezet.

YouTube link

http://www.youtube.com/watch?v=ttRaCOGHb-U

Reacties

blog comments powered by Disqus
Twitter Tips